Hvem er vi?

Bag Rosendal Optik står Brian og Mikkel, der begge har mange års erfaring med salg og kundeservice. Vi ønsker begge at skabe en bedre livskvalitet for den enkelte person, og som områdets lokale optiker vil vi gerne skabe stor værdi for beboerne i hele Sydhavnen. Vi tager ansvar for, at kunden føler sig velkommen, tryg og værdsat, når de træder ind ad døren hos Rosendal Optik. Vi lytter til kundens behov og tilbyder altid kompetent rådgivning om den optimale løsning for lige netop dig.

Vi vil gerne yde den bedste service og tilbyde den bedste kvalitet. En kvalitet, som ikke kun bliver bragt til live igennem vores høje faglige niveau og kvalitet inden for kontaktlinser, stel og Rodenstock glas, men i endnu højere grad igennem den personlige service og vejledning, som du som kunde vil få hos os. Vi er handlekraftige og troværdige, så du kan være helt tryg ved at lade os hjælpe dig og dit syn bedst muligt.

Vores team

Rosendal Optik er ejet af Brian og Mikkel, der begge har stor erfaring inden for branchen. Med sig i rygsækken har de desuden mange års erfaring med salg og kundekontakt.

Brian er uddannet optometrist i februar 2015, hvor han blev ansat hos Synoptik i Fields. I 2016 gennemførte han Synoptiks talentuddannelse, hvilket gav ham større ekspertise i ledelse, kundekontakt, kommunikation og motivation. Siden 2017 har Brian arbejdet som chefoptiker i Thiele, inden han sammen med Mikkel startede Rosendal Optik.

Mikkel er uddannet salgsrådgiver med speciale i optik og har ligesom Brian et stort og godt netværk inden for branchen.