Få fuld bevægelsesfrihed med kontaktlinser

En af de absolut største fordele ved at vælge kontaktlinser er, at du får fuld bevægelsesfrihed. Det gør også kontaktlinser til en både behagelig, sikker og nem løsning, der afhjælper de fleste problemer med synet.

Forskellige muligheder for kontaktlinser

I forhold til kontaktlinser så findes der efterhånden mange forskellige muligheder, og det kan derfor godt virke en lille smule uoverskueligt at finde de kontaktlinser, der passer bedst til dit behov og ikke mindst dit syn. Hos Rosendal Optik står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette kontaktlinser, hvor vi ud fra dine behov og ønsker finder de kontaktlinser, der passer til dig. Før vi finder de rigtige kontaktlinser til dig, tager vi en synsprøve for at tjekke, om dine øjne også egner sig til kontaktlinser.

Når det kommer til kontaktlinser, kan du vælge imellem følgende typer:

  • 1-dagslinser
  • 14-dageslinser
  • 30-dageslinser
  • Døgnlinser
  • Flerstyrkelinser

Efter synsprøven tager vi sammen en snak om, hvordan du bedst bruger kontaktlinser, og vi viser også gerne, hvordan du bruger dem korrekt og evt. renser og opbevarer dem korrekt, såfremt du vælger en anden slags linse end 1-dagslinserne. Derefter får du dem med hjem og kan i trygge rammer prøve dig frem og vænne dig til at bruge kontaktlinser.