Stort udvalg af designerbriller hos Rosendal Optik

I vores udvalg af brillestel finder du en lang række stel fra danske såvel som internationale brands, og fælles for alle vores designerbriller er høj kvalitet og flot design. Du finder derfor alt lige fra elegante og klassiske stel til mere farverige og sprudlende brillestel. Vi har noget for enhver smag og til enhver stil, så du kan være helt sikker på at finde dit næste par designerbriller hos Rosendal Optik. Som uafhængig lokal optiker kan vi tilbyde unikke stel, hvorved du har gode muligheder for at finde et par designerbriller, du ikke finder hos andre optikere.

I vores udvalg af danske designerbriller kan du blandt andet finde briller fra:

  • Fleye
  • Frands Jensen
  • ProDesign
  • Thomsen Eyewear
  • Ørgreen

De danske designerbriller er et populært valg hos mange, hvilket i høj grad skyldes den høje kvalitet og stellenes flotte design og form. Lyder dansk designede designerbriller som noget for dig, kan du læse mere om det her.

Skal vi hjælpe dig med nye designerbriller?

Kunne du godt tænke dig et par nye danske designerbriller, som passer perfekt til dig, så står vores erfarne og dygtige optikere klar til at hjælpe dig bedst muligt. Gennem kompetent rådgivning og ekspertise hjælper vi med at finde de designerbriller, der ikke kun passer til dit ansigt og din stil, men som også afhjælper dine synsproblemer og giver dig et godt syn.

Du er altid velkommen til at kigge ind forbi Rosendal Optik i din søgen efter nye designerbriller, eller hvis du har brug for at få tjekket dit syn. Vi glæder os til at se dig i butikken.